Karadžić moli za razumevanje

Izvor: RTS, 18.Okt.2010, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić moli za razumevanje

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da zbog istrage neće komentarisati izjavu koju je dao policiji i zamolio novinare za razumevanje zbog toga.

"Apelujem na predstavnike sredstava javnog informisanja da od mene ne traže izjave i komentare u aktuelnom trenutku", preneo je FS Karadžićeve reči.

"Naime, razgovor koji sam imao sa nadležnim organima je deo istražnog postupka, koji je u toku, i svako izjašnjavanje po tom pitanju je i zabranjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i bilo bi kontraproduktivno po pitanju konačnog ishoda otvorenog procesa", rekao je Karadžić.

Predsednik FS sastao se prošle nedelje sa predstavnicima policije i njima je rekao na koga sumnja da je organizovao nerede na prekinutoj utakmici Italija-Srbija u Đenovi. To je potvrdio i ministar policije Ivica Dačić.

U saopštenju na sajtu Saveza navodi se da su neki tekstovi u današnjoj štampi "insinuacije i neproverene i netačne informacije".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.