Karadžić: Odluka o selektoru kad se vratimo u Beograd

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jun.2014, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Odluka o selektoru kad se vratimo u Beograd

Specijalno za Žurnal iz Brazila: Z. Stojadinović
Tomislav Karadžić je u izuzetno teškoj situaciji: za nekoliko dana mada je i to kasno, moraće da promoviše novog selektora.
(FOTO: N. Negovanović)
Iako predsednik ne želi da govori o tome, jasno je da Ljubinka Drulovića na klupi Srbije može sačuvati samo čudo.
Javnost je podeljena jedni misle da Drulović ne može da bude selektor, drugi veruju da može. Šta vi mislite?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> – Ja sam u ovoj drugoj polovini – odgovorio nam je Karadžić u Sao Paulu.
Nismo mu postavili sledeće pitanje, predsednik saveza nastavio je priču sam:
U jako smo teškoj situaciji: nismo se plasirali na dva uzastopna takmičenja i ako bismo promašili i treće, to bi bio strašan udarac za naš fudbal. Zato ćemo po povratku u Beograd analizirati sve ovo, čuti mišljenje stručnjaka i ljudi iz Izvršnog odbora i doneti odluku po pitanju selektora – zaključio je Tomislav Karadžić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žurnal u Brazilu: Mundijalski tretman za Orlove u Sao Paolu

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jun.2014, 01:49

Specijalno za Žurnal iz Sao Paula: Zoran Stojadinović . E, Miha, Miha… Šta nam napravi u Skoplju i u Zagrebu, tek sada nam je jasno!. (FOTO: Z. Stojadinović). Tek kad je pilot Junajtedovog aviona uzeo mikrofon i zamolio članove srpskog nacionalnog tima da ostanu na svojim mestima jer će kad ostali...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.