Karadžić: O Siniši u oktobru, radi dobre stvari ali nema rezultate

Izvor: Blic, 01.Jul.2013, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: O Siniši u oktobru, radi dobre stvari ali nema rezultate

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najavio je da će se u oktobru razmatrati status selektora reprezentacije Siniše Mihajlovića.

"Mihajlović radi dobre stvari, podmlađuje reprezentaciju, nema dobre rezultate, ostale su još tri utakmice do kraja kvalifikacija, a onda ćemo u oktobru da vidimo. Napravićemo bilans, saldo i ocenu šta je urađeno, kojim putem ide reprezentacija i od toga će zavisti njegov status", rekao je Karadžić za "Sportski žurnal".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Prvi čovek Saveza osvrnuo se i na nedavni incident u Švajcarskoj na turniru na kom je učestvovala mlada reprezentacija Kosova.

"Javili su nam se organizatori turnira i iz švajcarskog saveza. Izvinjavaju se, kažu da nisu znali. Među ljudima koji su organizovali taj turnir, bilo je mnogo kosovskih Albanaca, žive u Švajcarskoj i tako su iskoristili situaciju. Nadamo se da se ovakve stvari se neće ponavljati", dodao je Karadžić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.