Karadžić: Mešetari na delu, sledeći put birajte svojim glavama!

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jun.2013, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Mešetari na delu, sledeći put birajte svojim glavama!

Dragoljub Lekić novi je predsednik Zajednice klubova Jelen Super lige. Potpredsednik OFK Beograda dobio je podršku 18 delegata, pet više od Miodraga Jankovića, dojučerašnjeg generalnog sekretara organa zaduženog za staranje o eliti.
(FOTO: V. Marković)
Tomislav Karadžić, predsednik FSS, u nimalo prijatnom govoru, imao je jasnu poruku:
Skupštinu i organe očekuju važni poslovi u naredne četiri godine. Duže vremena želimo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Zajednica bude u službi klubova i fudbala. Imaćete našu podršku da izgradite autoritet, ali postoji još nekoliko predloga, na primer, da direktor vodi takmičenje. Vodite računa da nema podela i da Zajednica izgradi autoritet i radi poslove iz svoje nadležnosti.
U najavi izbornog procesa, predsednik FSS, osetio je potrebu da naglasi:
Pojedine stvari nisu priličile ovoj skupštini. Mešetari su ponovo bili na delu, bilo je i nekih SMS poruka. Pojavili su se i drugi vidovi borbe, pozivani su i neki političari. Nadam se da ćete vašim glavama izabrati rukovodstvo za naredne četiri godine.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Lekić: Država ima pametnija posla

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2013, 10:54

Bogat program, u premijernom radnom danu, očekuje Dragoljuba Lekića, od subote predsednika Zajednice klubova Jelen Super lige.. (FOTO: N. Negovanović). Potpredsednik OFK Beograda stiže danas na Terazije 3, oran da se uhvati u koštac sa hrpom otvorenih pitanja.. – Dobro je što je iz starog saziva...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.