Karadžić: Kuća fudbala je projekat mog života!

Izvor: Sportal.rs, 08.Feb.2010, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Kuća fudbala je projekat mog života!

Predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić tvrdi da izgradnja kuće fudbala u Staroj Pazovi, koja će biti otvorena do kraja 2010. godine, predstavlja najveći poduhvat u njegovoj višedecenijskoj funkcionerskoj karijeri! U intervjuu za Press Karadžić poručuje da takvim grandioznim zdanjem, vrednim 15 miliona evra, u ovom trenutku ne mogu da se pohvale ni mnogo bogatiji savezi od naših, poput španskog ili italijanskog.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Srpski fudbal dobija kuću od 15 miliona evra

Izvor: Press, 08.Feb.2010

Kuća fudbala je projekat mog života, takvo zdanje nemaju ni Španija ni Italija! Ali, neću tu da stanem. Napravićemo i administrativni centar, a u budućnosti u planu je i izgradnja velikog, modernog stadiona. .Predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić tvrdi da izgradnja kuće...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.