Karabatić objavio kad završava karijeru

Izvor: B92, 26.Avg.2023, 17:28

Karabatić objavio kad završava karijeru

Francuski rukometaš Nikola Karabatić izjavio je da će mu ovo biti poslednja sezona u karijeri.

Ova odluka i nije iznenađenje, jer se Nikola već duž vreme mči sa povredama.

Zvezda PSŽ i jedan od najboljih rukometaša ikad oglasio se preko stranice pariskog kluba. "Srećan sam što ću poslednju sezonu započeti na terenu".

Raduje me što ću posjednji put, pre nego što s ponosom zaključim karijeru, uživati u jedinstvenoj atmosferi francuskih i evropskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dvorana, igrajući i boreći se sa saigračima kako bismo osvojili što više trofeja", poručio je Karabatić..

Karabatić je tokom bogate karijere osvojio tri Lige šampiona: s Montpeljeom 2003., Kilom 2007. i Barselonom 2015., tri evropska i četiri svetska prvenstva i tri olimpijske medalje s Francuskom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.