Kapiten u bolnici - Klop na mukama pred gostovanje na Ameks stadionu

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten u bolnici - Klop na mukama pred gostovanje na "Ameks" stadionu

Još veće pitanje je ko će igrati ispred Alisona u odbrani.

Liverpul nastavlja trku sa Sitijem u Premijer ligi.

Posle dva uzastopna poraza, jednog od već pomenutog rivala a onda i u FA kupa od Vulvsa 'Klopo' se nada dobroj partiji protiv Brajtona u subotu.

Ovo gostovanje će biti veoma teško. Ne samo što Brajton važi za 'dobrog domaćina' već i zato što Redsi neće biti u mogućnosti da nastupe sa najboljim timom.

Pored muke koje imaju u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbrani- povrede Gomeza, Matipa i Lovrena, tim sa Enfilda će morati da istrči na 'Ameks' stadion i bez svog kapitena Džordana Hendersona.

Reprezentativac Engleske se požalio na probleme sa mišićem i neizvestan je njegov nastup u 22. kolu Premijer lige.

Ali navijače i pored povrede svog 'skipera' brine sastav koji će nastupiti u prvoj liniji odbrane.

Nemački stručnjak će izgleda morati da igra sa tandemom Fabinjo-Van Dajk, videćemo da li će ova kombinacija uspeti i doneti bodove za sigurnost timu sa Enfilda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.