Kapiten razbudio Vučicu!

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten razbudio "Vučicu"!

Danijele De Rosi strelac jedinog gola na gostovanju u Đenovi.

Ekipa Rome je bila u veoma lošoj seriji u poslednjih mesec dana, posebno nakon ispadanja od Porta, nije ništa promenio ni Klaudio Ranijeri koji je stigao umesto Euzebija Di Frančeska.

Ipak, danas je upisao pobedu, Roma je savladala Sampdoriju na gostovanju rezultatom 0:1 (0:0) i tako prekinula očajan niz od tri utakmice u kojima su zabeležili svega jedan bod.

Ne samo to, Roma je uspela i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stigne na samo bod zaostatka u odnosu na četvrtoplasirani Milan.

Utakmica u Đenovi je bila sve, samo ne zanimljiva, po par polušansi na obe strane u prvom poluvremenu je bilo sve vredno pomena. U drugom slična priča, a nije se moglo reći da je neko bio bolji od današnjih rivala.

Onda je usledio taj 75. minut kada je Roma stigla do pobede. Kolarov je izveo korner sa leve strane, Patrik Šik je šutirao glavom, golman Audero je odbio loptu do De Rosija koji nije bio u ofsajd poziciji i koji je postigao gol za konačnih 0:1.

Nije Sampdorija imala spreman odgovor na ovakav razvoj situacije, pokušali su jalovim napadima do kraja, ali je Roma rutinski sačuvala rezultat i sada sa daleko većim samopouzdanjem ulazi u završnicu prvenstva gde će pokušati da se domogne Lige šampiona.

Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov je odigrao svih 90 minuta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.