Kapiten Vile ipak ne ide u Siti

Izvor: B92, 11.Jul.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Vile ipak ne ide u Siti

Kapiten Aston Vile Fabijan Delf objavio je da ostaje u klubu iz Birmingema, iako su mediji objavili da je na korak od prelaska u Mančester Siti.

Siti nije krio interesovanje za engleskog fudbalera prethodnih nedelja i bio je spreman da za njega plati osam miliona funti.

Međutim, 25-godišnji Delf, koji je u januaru potpisao novi ugovor na četiri i po godine sa Vilom, ističe da neće menjati klub.

Svestan sam da su se u poslednja 24 sata pojavile brojne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spekulacije vezane za moju budućnost i zbog toga želim da razjasnim stvari. Ne idem nigde. Ostajem u Vili i ne mogu da dočekam start nove sezone i što ću kao kapiten voditi ovaj veliki klub”, rekao je Delf.

Delf, koji je u Vilu stigao iz Lidsa 2009. godine, u ugovoru ima klauzulu po kojem može da napusti klub ako neko ponudi osam miliona funti za njega.

Odluka Delfa da ostane sigurno će biti sjajno propraćena od strane menadžera Tima Šervuda, koji ga je i postavio za kapitena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.