Kapiten Videotona seća se Humske: Dao sam im gol tamo...

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Videotona seća se Humske: Dao sam im gol tamo...

"Ako odigramo kao juče protiv Bordoa, možemo da prođemo dalje“, dodao je Juhaš", naveo je Roland Juhaš

Duel sa Partizanom neće predstavljati povratak u Humsku samo za trenera mađarske ekipe Marka Nikolića, već i za štopera Rolanda Juhaša. On je kao igrač Anderlehta pre sedam godina odmerio snage sa Partizanom, čak je dao i gol za konačnih 2:2 u Beogradu, ali je zapamtio atmosferu na stadionu i činjenicu da je njegova ekipa ispala u revanšu u Briselu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posle penala.

“Ako vidimo ko su bili potencijalni rivali za plej-of Lige Evrope, mislim da nismo tako loše prošli. Da ne budem pogrešno shvaćen, u ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika. Možda bi naša prednost mogla da bude ako se prvi meč igra u Beogradu, a revanš na našem terenu. Dobro se sećam ka sam sa Anderlehtom igrao na Partizanovom stadionu, bilo je 2:2, a ja sam dao drugi gol. Na kraju su oni prošli posle penala“, naveo je Juhaš u izjavi za mađarski portal Sportekspert.

Kapiten Videotona podsetio je i na prijateljski meč koji su dva tima odigrala prošle godine.

“Igrali smo u Mađarskoj i dobili smo Partizan sa 1:0. To, naravno, ne znači ništa jer je jedno prijateljski duel, a drugo takmičarski dvomeč. Ako odigramo kao juče protiv Bordoa, možemo da prođemo dalje“, dodao je Juhaš.

Prve utakmice plej-ofa za Ligu Evrope igraju se 17. avgusta, a revanši su sedam dana kasnije.

(FOTO: Printscreen)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.