Kapiten Njukasla pauzira najmanje do kraja godine

Izvor: B92, 15.Nov.2019, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Njukasla pauzira najmanje do kraja godine

Kapiten fudbalera Njukasla Džamal Lasel odsustvovaće sa terena najmanje do kraja godine zbog povrede kolena, preneli su britanski mediji.

Lasel se povredio u subotu na utakmici sa Bornmutom, kada se sudario sa ; golmanom crno-belih Martinom Dubravkom i posle 20 minuta morao je da napusti teren.

Lasel je počeo svih 12 premijerligaških utakmica ove sezone za Njukasl.

On će propustiti najmanje osam utakmica i to za vreme zgusnutog rasporeda u Premijer ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u decembru.

Posle pauze zbog obaveza reprezentacija na teren bi trebalo da se vrati Fabijan Šar.

On je propustio posledna tri meča Njukasla zbog povrede kolena, ali će propustiti i predstojeće utakmice reprezentacije Švajcarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.