Kapiten Milosavljević povredio ukrštene ligamente, pauza do kraja sezone?

Izvor: Blic, 24.Jan.2014, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Milosavljević povredio ukrštene ligamente, pauza do kraja sezone?

Košarkaš Partizana Dragan Milosavljević povredio je ukrštene ligamente u susretu Evrolige u Tel Avivu gde su crno-beli igrali protiv Makabija.

Milosavljević povredio se u 25. minutu meča u Tel Avivu. Ekipa se iz Izraela vratila u petak u večernjim satima, a kapiten crno-belih je u pratnji doktora Bojana Ćećeza je odmah po dolasku na beogradski aerodrom otišao u Novi Sad na pregled.

“Po dolasku u Beograd otišli smo u Novi Sad kako bi Milosavljevića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pregledao profesor Milankov. Urađen je snimak magnetne rezonance i klinički pregled. Oba pregleda ukazuju da je u pitanju povreda prednjih ukrštenih ligamenata. Definitivna dijagnoza se očekuje za dva dana”, istakao je doktor Partizana.

Ukoliko dijagnoza bude potvrđena, Milosavljevića očekuje operacija od minimum šest meseci što znači da će Partizan do kraja sezone morati bez pomoći kapitena.

Partizan je poražen u Izraelu sa 88:67.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šok u Partizanu, kraj sezone za kapitena Milosavljevića!

Izvor: Blic, 25.Jan.2014, 00:08

Košarkaš Partizana Dragan Milosavljević povredio je prednje ukrštene ligamente u susretu Evrolige u Tel Avivu gde su crno-beli poraženi od Makabija sa 88:67...Milosavljević povredio se u 25. minutu meča u Tel Avivu. Ekipa se iz Izraela vratila u petak u večernjim satima, a kapiten crno-belih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.