Kapiten Lacija u centru kladioničarskog skandala!

Izvor: Mondo, 16.Jun.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Lacija u centru kladioničarskog skandala!

Reprezentativac Italije Ćiro Imobile navodno je razgovarao sa osobama koje su uhapšene zbog nameštanja utakmica u okviru operacije "Oikos" u Španiji.

Velika kladioničarska afera dogodila se u španskoj Primeri zbog sumnje na nameštanje utakmica u finišu sezone, a pod posebnom lupom je Valensija u borbi za Ligu šampiona.

Dve osobe su uhapšene, a prema tvrdnjama španskih medija, razgovarale su sa kapitenom Lacija Ćirom Imobileom, koji se navodno "redovno" ilegalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kladio na neke od utakmica.

Njegov advokat je demantovao te navode i izjavio da je Imobile "potpuno nepotreban u vezi s tim pitanjima i da kategorički poriče bilo kakvu umešanost".

"Fudbaler mi je već rekao da produzmem pravne korake protiv svakog ko na bilo koji način šteti njegovom ugledu, imidžu i profesionalnom dostojanstvu. Zato upozoravamo svakoga da ne priznaje i širi vesti koje su potpuno lažne", saopštio je Ćirin advokat.

Transkript koji je procureo najpre u madridskoj "Marki", a zatim i preko španskih medija, takođe je utvrdio da je s nekoliko igrača Frozinonea, koji je ispao u Seriju B, pokušano nameštanje utakmica.

Imobile je u karijeri, osim u nebesko-plavih iz Rima, branio boje Juventusa, Torina, Đenove, Borusije Dortmund i španske Sevilje, dok je za "azure" odigrao 37 mečeva i postigao sedam golova.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.