Kapiten Lacija pušten iz zatvora u kućni pritvor

Izvor: Blic, 05.Jun.2012, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Lacija pušten iz zatvora u kućni pritvor

Kapiten Lacija Stefano Mauri pušten je iz pritvora posle nedelju dana, ali do daljnjeg će biti u kućnom pritvoru zbog sumnje da je umešan u nameštanje fudbalskih utakmica u Italiji.

Mauri je pušten danas, a uhapšen, sa još 13 osoba, 28. maja. Sudija sa preliminarnog saslušanja u Kremoni, Gvido Salvini rekao je da je Maurijevo svedočenje "jedva prihvatljivo", kao i da "deluje da je naknadno smišljeno".

Mauri je rekao da je posedovao SIM karticu koja nije bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njegova da bi se pomoću nje kladio na košarkaške utakmice.

Salvini je, međutim, rekao da se datumi kada je kartica korišćena "savršeno poklapaju" sa datumima odigravanja dva najsumnjivija meča Lacija, protiv Đenove i Lećea.

Iz zatvora u kućni pritvor je pušten i nekadašnji fudbaler Đenove Omar Milaneto.

Povezane vesti: Nova hapšenja u Italiji zbog nameštanja utakmica, na tapetu i kapiten Lacija!
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefano Mauri u kućnom pritvoru

Izvor: B92, 05.Jun.2012

Kapiten Lacija Stefano Mauri pušten je iz pritvora posle nedelju dana, ali do daljnjeg će biti u kućnom pritvoru zbog sumnje da je umešan u nameštanje mečeva...Mauri je pušten u ponedeljak, a uhapšen, sa još 13 osoba, 28. maja...Sudija sa preliminarnog saslušanja u Kremoni Gvido Salvini rekao...

Nastavak na B92...

Mauri i Milaneto u kućnom pritvoru

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2012

RIM - Kapiten italijanskog fudbalskog prvoligaša Lacija Stefano Mauri pušten je u kućni pritvor nakon što je ispitan zbog svoje umiješanosti u aferu oko namještanja utakmica koja ponovno potresa Italiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.