Kapiten Hemofarma očekuje pobedu na startu

Izvor: RTS, 09.Okt.2009, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Hemofarma očekuje pobedu na startu

Kapiten košarkaškog kluba Hemofarm Miljan Pavković izrazio je uverenje da će njegova ekipa uspeti da pobedom na sutrašnjoj utakmici sa Radničkim iz Kragujevca na dobar način počne novu sezonu u Jadranskoj ligi.

"Svaki početak je težak, pa će tako biti i protiv Radničkog. Ipak, očekujem pobedu i ništa sem toga. Biće to poslastica za sve Vrščane, jer je Radnički nastao od našeg nekadašnjeg gradskog rivala Lajonsa", rekao je on.

Pavković je naveo da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je start pobedom imperativ njegove ekipe, jer im raspored u nastavku nije ni malo "naivan". "Očekuju nas nezgodni protivnici, pre svih Cedevita i Široki. Prva pobeda bi nam diktirala ritam. Mislim da su sve ekipe izjednačene i da smo u Evropi druga liga po kvalitetu igrača. Sve ekipe su približnog kvaliteta, prvenstvo će biti zanimljivo", ocenio je kapiten Hemofarma.

Pavković je istakao i da je njegova ekipa spremna da ove godine dođe do dugo željenog trofeja.

"Imamo dobru ekipu, treba nam samo malo sreće. Novi igrači su se odlično uklopili, svi se dobro poznajemo. Bar jedan trofej mora biti naš", kazao je Pavković.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.