Kapiten Fiorentine umro u snu

Izvor: B92, 04.Mar.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Fiorentine umro u snu

Italijanski fudbaler Davide Astori preminuo je u nedelju u 32. godini života.

Fudbalski klub Fiorentina je saopštio da je kapiten Astori preminuo u snu, ali uzrok smrti još nije poznat.

Centralni bek je sedmog januara napunio 31 godinu, a za italijansku reprezentaciju je upisao 14 nastupa, uz jedan pogodak.

Prema pisanju medija u Udinama, igrač se jutros nije probudio u hotelu "La di Moret" gde je ekipa Fiorentina odsela pred gostovanje Udinezeu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Portali u Italiji su velikom brzinom preneli ovu vest, posle čega je klub potvrdio iznenadnu smrt jednog od najboljih fudbalera.

"Fiorentina je duboko potresena i primorana da objavi da je kapiten Davide Astori preminuo", stoji u saopštenju.

On je karijeru počeo Milanu, išao na pozajmice u Pergoleteseu i Kremonezeu, šest godina je igrao za Kaljari, a potom sezonu u Romi, a od 2015. je bio član Fiorentine. Odigrao je 379 mečeva i postigao 8 golova.

Astori je pre samo dve nedelje postao otac.

Saučešće Astorijevoj porodici i Fjorentini među prvima su izrazili Ernan Krespo, Paulo Dibala, Juventus, Roma, Vest Hem...

Utakmica na 'Dačija areni' trebalo je da bude odigrana od 15 časova, ali je otkazana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šok u Firenci: Kapiten umro u snu

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2018

Šok u Firenci! Kapiten Fiorentine David Astori premoinuo je u nedelju u 32. godini, saopštio je klub iz Firence...Navodi se da je italiajanski reprezentativac preminuo u snu...La Fiorentina profondamente sconvolta si trova costretta a comunicare che e' scomparso il suo capitano Davide Astori, colto...

Nastavak na Vesti-online.com...

(FOTO) TUGA U ITALIJI: Adem Ljajić u šoku zbog prerane smrti nekadašnjeg saigrača

Izvor: Kurir, 04.Mar.2018

Italijanski fudbaler Davide Astori preminuo je u nedelju u 32. godini života, a njegova smrt potresla je i mnoge srpske fudbalere.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.