Izvor: MozzartSport.com, 25.Feb.2021, 00:28

Kapelo grmi: Oštećen Lacio, pa Atalanta - postaje sumnjivo

Razočaran italijanski stručnjak

Biće vatre! Za crveni karton koji je sudija Štiler dodelio Frojleru, vezisti Atalante na meču sa Realom, malo ko ima reči opravdanja.

Javio se odmah posle meča i legendarni Fabio Kapelo i istakao da je nemački sudija uništio utakmicu.

Ovo je razočaravajuće. Jer, igrač Atalante nije bio poslednji čovek pre golmana, a protivnički fudbaler je ionako išao u širinu. Žuti karton bi bio prava >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mera, dok je crveni – neobjašnjiv. Utakmica je uništena“, podvukao je Kapelo za Skaj Italiju.

Čuveni stručnjak je čak izneo i neke veće sumnje...

Dan ranije je Lacio oštećen za penal protiv Bajerna, sada se ovo desilo Atalanti. Postaje mi sumnjivo sve to... Bez obzira na sve Atalanta je odigrala dobru utakmicu“, ocenio je Kapelo.

Real je slavio u Bergamu 1:0 i ima prednost protiv Atalante pred revanš u Madridu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

FABIO KAPELO: „Crveni karton za tako nešto je neobjašnjivo, počinjem da sumnjam!“

Izvor: HotSport.rs, 25.Feb.2021

Fudblari Real Madrida kao gosti slavili su protiv Atalante sa 1:0, a domaći igrač isključen je u 17. minutu! Legendarni italijanski trener Fabio Kapelo izjavio je da je crveni karton neobjašnjiv. Nemački arbitar, Tobijas Štiler, isključio je Frojlera posle prekršaja na Mendiju. – To je razočaravajuće,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.