Kapelo: Sreća važna, ne i presudna

Izvor: B92, 13.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapelo: Sreća važna, ne i presudna



Posle preokreta i veoma važne pobede Reala nad Espanjolom, fudbaleri madridskog kluba slažu se da će im u nastavku šampionata sreća biti potrebna, ali i da njima preostaje da pobede na preostala četiri meča. "Ova pobeda 'naterala'' nas je da i dalje verujemo u osvajanje titule i u poziciji smo da to i učinimo. Igra koju smo prikazali čini nas ponosnim. Moramo da nastavimo tako i u naredne četiri utakmice'', rekao je kapiten Reala posle utakmice sa finalistom kupa UEFA. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Posle prošlonedeljnog preokreta nad Seviljom, fudbaleri Reala su protiv katalonskog kluba dva puta jurili prednost, da bi u dramatičnoj završnici golom Iguaina Madriđani načinili I potpuni preokret.

Argentinac, strelac prvog pogotka od dolaska u Madrid, izjavio je da mu je gol u postignut u 89. minutu meča najvažniji u karijeri.

'’Nemam reči kojima bih mogao da opišem kako se osećam. Bilo je neverovatno. To mi je najvažniji gol u karijeri. Zaista ne znam kako je lopta ušla u mrežu’’, rekao je mladi argentinski fudbaler.

Sa tri boda iz subotnjeg meča, fudbaleri Reala popeli su se na vodeću poziciju prvi put još od septembra i početka sezone.

'’Gotovo celu sezonu Barselona se nalazila ispred nas, ali ovog puta situacija je drugačija’’, rekao je Fabio Kapelo, trener najtrofejnijeg španskog kluba.

Italijanski stručnjak misli da razlog dobrih rezultata leži u želji njegovih izabranika, kao i da sreća neće biti odlučujući faktor u finišu šampionata

'’Kao trener možeš napraviti izmene u timu koje želiš, ali bez želje i borbe to nema koristi. Fudbal nije kazino, istina je da sreća znači, ali nije presudna. Mislim da možemo pobediti na preostale četiri utakmice.’’.

Barselonu u nedelju očekuje meč na Nou Kampu sa Betisom, posle debakla u Kupu Kralja I poraza od Hetafea.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.