Kapelo: Naučiću engleski jezik!

Izvor: B92, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapelo: ''Naučiću engleski jezik!''



Novi selektor Engleske Fabio Kapelo obećao je da će naučiti engleski jezik za mesec dana pre nego što se prvi put sretne sa fudbalerima. ''Veoma je važno da mogu da komuniciram sa igračima i svakako moram da budem strog prema sebi. Učiću svaki dan da bih mogao za mesec dana da razgovaram sa fudbalerima'', rekao je Kapelo na zvaničnom predstavljanju.

Italijan je izjavio da jedan od prvih zadataka biće da shvati neuspeh Engleske da se plasira na Euro 2008. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da omogući da igrači igraju jednako dobro i u reprezentaciji i u klubu.

’’Pokušaću da shvatim šta se dogodilo razgovarajući sa igračima. Obući dres nacionalnog tima je stvar ponosa i želim da igraju dobro za svoju zemlju kao i za klub’’, rekao je Kapelo.

Kapelo je, takođe, naglasio da nikada nije želeo da bude selektor Italiije i da bi voleo da se sastane sa ’’azurima’’ u finalu Svetskog prvenstva 2010. On je rekao da je unajmiti pomoćnog trenera iz Engleske.

61-godišnji trener je izjavio da ne može da garantuje da će Dejvid Bekam biti u timu uvek, ali je istakao da je on odličan fudbaler.

’’On je tip igrača koji kad se namesti da šutira na gol, obično i pogodi. Ali nikad se ne zna. Dejvidovo ponašanje će biti veoma važno’’, rekao je Kapelo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.