Kapelo: Kazna Kordobi i Mihajloviću

Izvor: B92, 25.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapelo: Kazna Kordobi i Mihajloviću



Trener Juventusa Fabio Kapelo zatražio je da fudbaleri Intera, Ivan Kordoba i Siniša Mihajlović, budu kažnjeni zbog navodnog izazivanja napadača torinske ekipe Zlatana Ibrahimovića da reaguje, što je uslovilo njegovu suspenziju u trajanju od tri utakmice.

Na Kapelov zahtev javno su reagovali trener Intera Roberto Manćini i nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore Siniša Mihajlović.

"Ta stvar me uopšte ne interesuje. Juventus pokušava da se uhvati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za slamku kako bi umanjio krivicu njihovog igrača. Bio sam fudbaler i znam gde mogu da odvedu ovakvi zahtevi. Pravila su tu i svi igrači znaju da rizikuju da budu snimljeni kamerom, ako već sudije ne vide šta rade na terenu", izjavio je Manćini.

Iako su kamere jasno snimile momenat kada je švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović udario Kordobu nogom a Mihajlovića glavom, zbog čega nije isključen već kažnjen, njegov menadžer Mina Raiola i dalje tvrdi da iza svega stoji Mihajlovićev "rasizam".

Mihajlović je odgovorio.

"U karijeri sam uvek prihvatao odgovornost za ono što sam pogrešio, ali neću mirno da stojim i slušam kako me teško optužuju ljudi koji time pokušavaju sebe da odbrane. Nemam ništa više da dodam."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.