Kapdevila: Barselona mora jednom da izgubi

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jan.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapdevila: Barselona mora jednom da izgubi

Odbrambeni fudbaler Espanjola Đoan Kapdevila rekao je da njegova ekipa može da pobedi Barselonu u predstojećem gradskom derbiju, iako zauzima tek 18. mesto na tabeli Primere.
Barselona je lider šampionata i trenutno je mnogo ispred ostalih ekipa. Ipak, mora da dođe dan kada će i ona doživeti poraz. Ne može stalno da se pobeđuje – kazao je Kapdevila španskim medijima.
Reprezentativca Španije ne zabrinjava činjenica da je Barselona u prvih 17 utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Primere zabeležila čak 16 pobeda i samo jedan remi.
Znamo protiv koga igramo, radi se o fantastičnoj ekipi koja je u sjajnoj formi. Ipak, pokušaćemo da im uzmemo bodove u nedelju. Biće mnogo teško i zato ćemo morati da se potrudimo da odigramo i iznad svojih mogućnosti – zaključio je Kapdevila.
Espanjol je u prvom delu sezone zabeležio samo tri pobede u Primeri. Ipak, tim iz Barselone nije izgubio u poslednja četiri meča.
Konačno se vidi svetlo na kraju tunela, ali pred nama je težak put. Dobar rezultat protiv Barselone mogao bi da nas pogura ka sredini tabele i da nam značajno popravi samopouzdanje.
Gradski derbi Barselona – Espanjol igra se u nedelju od 19 sati na stadionu Nou Kamp.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kapdevila: Barselona mora jednom da izgubi, možemo ih dobiti u gradskom derbiju

Izvor: Blic, 04.Jan.2013

Odbrambeni fudbaler Espanjola Đoan Kapdevila rekao je da njegova ekipa može da pobedi Barselonu u predstojećem gradskom derbiju, iako zauzima tek 18. mesto na tabeli Primere..."Barselona je lider šampionata i trenutno je mnogo ispred ostalih ekipa. Ipak, mora da dođe dan kada će i ona doživeti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.