Izvor: Glas javnosti, 18.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao u doba druga Tita

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u drugi krug Evrokupa, pošto su u utorak uveče pobedili Turov, a Bamberg je izgubio od Šarlroa. Mladi tim „crveno-belih“ u Liberecu je imao priliku da se podseti pionirsih dana, kada su igrali bez semafora, jer u Tipsport areni nisu radili elektronski merači vremena. Meč je kasnio oko 40 minuta, nastala je opšta konfuzija, postojala je opcija da se susret odloži za 24 sata, ali je na kraju doneta odluka da se vreme meri ručno, uz kontrolu po jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << predstavnika oba tima.

- Sećam se da sam tako igrao utakmicu u pionirskim kategorijama kada su sa zapisničkog stola lupali šest sekundi pre kraja napada. Bilo je baš neobično jer nismo kontrolisali rezultat, nismo znali koliko ima do kraja četvrtine. Pred kraj utakmice smo na video-bimu u hali gledali sa koliko vodimo. Ipak, više od toga što nije radio semafor poremetilo nas je što je utakmica kasnila više od pola sata. U prvom poluvremenu je bilo malo koševa, jer smo bili nezagrejani - rekao je Marko Kešelj.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi trijumf u Evrokupu

Izvor: RTS, 17.Dec.2008, 10:37

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Liberecu poljski Turov sa 86:76 (22:20, 13:16, 29:20, 22:20) u četvrtom kolu grupe F Evrokupa. ..Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Marko Kešelj sa 20 poena, Lorens Roberts postigao je 16, dok su Nemanja Bjelica i Vladimir Štimac dodali 12, odnosno 11...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.