Kao u crtanom filmu: Nerealna situacija koštala atletičara sigurne pobede! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 16.Feb.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao u crtanom filmu: Nerealna situacija koštala atletičara sigurne pobede! (VIDEO)

Atletika je zaista "kraljica sportova", ne samo zbog napornih i uzbudljivih disciplina već i zaista nesvakidašnjih trenutaka.

Jedan takav zabeležen je na univerzitetskom prvenstvu u Irskoj, kada je Angus Meldon hitao ka pobedi u kvalifikacijama na 800 metara. Međutim, dok je ulazio u poslednju krivinu, jednom skakaču s motkom desio se peh - loše je izveo svoj pokušaj, a elastičnu traku koja je u toj hali odmenjivala kalsičnu letvicu prosto je odapeo ka stazi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Baš tu gde je ona pala u tom trenutku protrčavao je nesrećni Meldon.



Kao što možete da vidite, on je "napadača" pokušao da skine sa vrata, ali desilo se nešto još gore, noge su mu upetljane. Sasvim dovoljno da izgubi ritam, da ga drugi prestignu i da ostane bez plasmana u finale....

Organizatori nadmetanja su posle ovakvog neponovljivog spleta okolonosti, ipak rešili da ga puste da se bori za medalje, no "napad Spajdermena", kako je to prokomentarisao TV komentator, izgleda da je ostavio posledice:

Angus Meldon je u finalu bio osmi.

POČETAK SEZONE IZ SNOVA: Ivanin nebeski skok za trijumf u Berlinu (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.