Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2020, 17:09

Kao scena iz Srećnih ljudi... Fener na čudan način predstavio neuništivog Papisa Sisea (VIDEO)

Vremešni centarfor stigao da reši probleme sa realizacijom koja muči sastav Erola Buluta na startu sezone

Turci su rešili da se uhvate u koštac sa brojnim evropskim klubovima koji su na izuzetno komičan način predstavljali svoja pojačanja, ali se čini da su napravili "iskorak" u inovacijama. Fenerbahče je iskoristio jednu čitavu scenu iz popularne turske komedije s kraja sedamdesetih godina prošlog veka pod nazivom "Gülen Gözler" ili u prevodu "Nasmejanih očiju". >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Scena iz filma, koji podseća na legendarnu domaću seriju "Srećni ljudi", završava se tako što avion uleće u kuću, a na mestu pilota se nalazi Papis Sise.

Fantastični Senegalac ima 35 godina, ali je u protekle dve sezone pokazao da godine nimalo ne utiču na njegov golgeterski učinak, stoga je sa legendarnim klubom sa stadiona Šukru Saračoglu potpisao jednogodišnji ugovor uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana.

Papis je uglavnom svuda rešetao mreže gde je igrao. U evropski fudbal je došao još 2005. godine kada je potpisao za Mec i tu ostao pet sezona. Blistao je u Frajburgu gde je na 67 mečeva postigao 39 golova, posle čega ga je otkupio Njukasl za 12.000.000 evra. U Priemijer ligi mu nije bilo lako, ali je uspeo da postigne 44 gola na 131 utakmici, posle čega je otišao u Šandong za 8.500.000 evra.

Posle Kine usledio je poziv iz Alanje gde je u potpunosti oživeo golgetersku karijeru. U prvoj sezoni je na 27 utakmica postigao 16 golova, a u prošloj je dodatno bio efikasan - 26 golova na 37 utakmica. Stoga se može zaključiti da Fener konkurenciju u napadu nije pojačao veteranom, već golgeterom u punoj formi, što mu je neophodno u ovim trenucima.

Ulogu prvog špica od početka sezone ima Ener Valensija, ali Fener na poslednja dva meča nije postigao gol, što je upalilo alarm u klubu, koji je ekspresano reagovao i doveo Senegalca u svoje redove. Nije isključeno da Papis odmah uskoči u vatru i preuzme lidersku ulogu u ekipi Erola Buluta.

✍️????????

???? https://t.co/6hrqJrbFoD pic.twitter.com/lNfsBzAJqh

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.