Kantona sad proziva Nejmara: Imaš 25 godina i igraš za Barselonu... Šta ćeš u Francuskoj?

Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2017, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kantona sad proziva Nejmara: Imaš 25 godina i igraš za Barselonu... Šta ćeš u Francuskoj?

"To nema veze sa fudbalom i strašću već sa čistom pohlepom", kaže legendarni Francuz

Legendarni Erik Kantona nastavlja u svom stilu, da se svađa sa svim i svakim.

Ovaj put izabrao je Nejmara za žrtvu, kojeg je kritikovao zbog odluke da pređe u Pari Sen Žermen.

"Kada imaš 25 godina, i igraš standardno za Brazil i Barselonu, zaista me zanima šta te motiviše da odeš u Francusku i igraš sa Amijenom ili Genganom. To nema veze sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbalom i strašću već sa čistom pohlepom", rekao je Kantona.

Francuz pobija argument da je Nejmar u Parizu zbog Lige šampiona.

"To takmičenje čini deset utakmica i mislim da nije bilo potrebno da dolazi u Francusku da bi igrao LŠ. Mogao je to da radi i u Barseloni", poručio je Erik.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kantona ima pitanje za Nejmara

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2017

"Kralj Erik" je u svom stilu prokomentarisao Nejmarovu odluku da ode iz Barse u PSŽ...Iako je taj transfer oborio rekord i postavio standarde, Erik Kantona ga je izvrgao ruglu..."Kada imaš 25 godina i igraš za Barselonu, šta tražiš u Ligi 1 protiv Amijena i Gengama?" odgovorio je kontrapitanjem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.