Kangi izrečena kazna, a kad će je odraditi...

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kangi izrečena kazna, a kad će je odraditi...

Crveni karton u poluvremenu meča protiv Ludogoreca skupo je koštao Gelora Kangu, fudbalera čiji se dolazak u Zvezdu željno iščekivao.

Kao što već znate, Kanga je isključen jer je prilikom odlaska u svlačionicu odgurnuo kapitena protivničkog tima Svetoslava Đakova.

Zvezda je, zbog ovog Kanginog gesta, propustila tada priliku da u nastavak meča uđe sa igračem više, uspela je potom da izjednači, ali je u produžecima Ludogorec pokazao da je u ovom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bolji tim od srpskog šampiona.

Bilo kako bilo, sada je poznato i koliko će Kanga pauzirati zbog ovog crvenog kartona. Odlukom disciplinaca UEFA, Zvezdin vezista će propustiti naredne tri utakmice na evropskoj sceni, a jednu je već odradio sinoć, u prvom meču protiv Sasuola.

Dakle, trener Božović ni u revanšu neće moći da računa na ovog fudbalera iz Gabona, a imajući u vidu sinoćnji rezultat sa ''Mapeija'' (3:0 za Sasuolo), Kanga najverovatnije neće imati priliku da ove sezone tu suspenziju odradi do kraja.

Naravno, čuda su u fudbalu moguća, voleli bismo da se ono i dogodi na Marakani, pa bi onda Kanga svoj treći meč suspenzije odradio u prvom kolu Lige Evrope.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TEK MOŽDA DOGODINE: UEFA odredila kaznu Kangi zbog udaranja Đakova… (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Avg.2016

Crvena zvezda je danas dobila dopis u kome je određena kazna za Glora Kangu zbog crvenog kartona protiv Ludogoreca u revanš meču 3. kola kvalfikacija za Ligu šampiona.. . Podsetimo, Gabonac je po završetku prvog poluvremena naseo na provokaciju kapitena Ludogoreca Svetoslava Đakova i gurnuo ga...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.