Kanavaro ne želi u Juventus

Izvor: B92, 17.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanavaro ne želi u Juventus



Zvanično najbolji fudbaler sveta u prošloj godini Fabio Kanavaro izjavio je da ne razmišlja o odlasku iz madridskog Reala i povratku u Juventus koji se vratio u Setriju A i ponovo pravi šampionski tim. "Veoma mi se dopada u Španiji. Madrid je divan grad, Real je najvažniji klub na svetu, a osvojio sam i prvenstvo Španije. Zbog svega toga ne razmišljam o povratku u Juventus", izjavio je Kanavaro za Gazeta delo Sport.

Nagađanja da bi kapiten reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Italije mogao da se vrati u Torino počela su kada je krajem prošlog meseca Fabio Kapelo dobio otkaz. Njih dvojica su prošlog leta zajedno prešli u Real kada je Juventus bio izbačen iz Serije A zbog nameštanja rezultata.

"Ne kažem da ne bih voleo da ponovo igram za Juventus. Često se čujem sa sportskim direktorom kluba Alesijem Sekom, koji mi je prijatelj, ali nije realno govorti o mom povratku", rekao je Italijan.

Pre desetak dana menadžer Čelsija Žoze Murinjo izjavio je da bi voleo da u timu ima Kanavara.

"Čuo sam tu izjavu Murinja i mogu da kažem da sam počastovan, jer se radi o veoma dobrom, pobedničkom treneru. Ipak, ja sam igrač Reala sa kojim imam dvogodišnji ugovor i ukoliko me neko želi zna da treba da se obrati čelnicima kluba. Sve u svemu, to je pre bila Murinjova želja, nego ozbiljna namera da se razgovara o transferu", rekao je Kanavaro.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.