Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2021, 21:05

Kanada zvala Borjana, zavisi od negativnog testa

Iskusni čuvar mreže na spisku Crvenih za okršaje sa Meksikom, Jamajkom i Panamom

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan dobio je poziv selektora Kanade Džona Herdmana za kvalifikacione mečeve za plasman na Svetsko prvenstvo protiv Meksika, Jamajke i Paname, koji su na programu 8, 11. i 14. oktobra.

Golman crveno-belih je trenutno u izolaciji, nakon što je bio pozitivan na virus korona, zajedno sa Aleksandrom Dragovićem, Milošem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Degenekom i Aleksandrom Kataijem, pa ih zbog toga nije bilo među putnicima za Razgrad.

Ipak, oporavak ide željenim tokom, iskusni čuvar mreže se dobro oseća i ukoliko bude negativan na testovima, biće u mogućnosti da se stavi na raspolaganje Herdmanu. Do meča u Meksiku ostalo je sedam dana, Kanađani tri dana kasnije igraju sa Jamajkom u Kingstonu, dok se meč sa Panamom igra u Torontu.

Glavna vest vezana za Kanađane jeste da se u državni tim vratila zvezda minhenskog Bajerna Alfonso Dejvis, kojeg nije bilo u prethodnom kvalifikacionom prozoru, kada su Crveni remizirali sa Hondurasom i Sjedinjenim Američkim Državama, a onda savladali El Salvador u Torontu.

Canada Soccer announces FIFA World Cup Qualifiers squad for October matches

🌎⚽️#CANMNT https://t.co/iJCeFfFYl4 pic.twitter.com/ZEnEeqHnxI

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.