Kampaco odbija Zvezdinih 3.000.000€ i vraća se u Real?

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 13:55

Kampaco odbija Zvezdinih 3.000.000€ i vraća se u Real?

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco predstojećeg leta će se vratiti u madridski Real, prenosi "Mundo Deportivo".

Taj lis potvrđuje priču "Releva" koji je krajem aprila preneo informaciju da je održan sastanak između predstavnika Reala i njihovog nekadašnjeg plejmejkera kada je Crvena zvezda gostovala Barseloni 17. marta.

Navodno, novac nije primaran Kampacu koji će u španskoj prestonici zarađivati manje nego na drugom mestu. Isti izvor navodi da je tim sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Malog Kalemegdana spreman da mu ponudi 3.000.000€ godišnje, ali da Kampaco neće to prihvatiti.

Isti novac je spreman da ponudi učesnik Fajnal-fora Monako, kao i još uvek aktuelno šampion Evrolige Efes. Spominje se da je Panatinaikos spreman da ide i preko te cifre u pokušaju da rekonstruišu tim nakon katastrofalne sezone.

Kampaco je ove sezone odigrao devet utakmica u Evroligi i u proseku imao 15 poena i 5,9 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Španski mediji tvrde da je Kampaco odbio ponudu Crvene zvezde od tri miliona evra po sezoni: Argentinac se vraća u Real na kraju sezone

Izvor: Danas, 11.Maj.2023

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco po završetku sezone će se vratiti u madridski Real, prenosi "El Mundo Deportivo".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.