Kambijaso je lisica

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2014, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kambijaso je lisica

Esteban Kambijaso igraće naredne sezone za povratnika u Premijer ligu Lester Siti. Argentinac je potpisao jednogodišnji ugovor s timom koji predvodi Najdžela Pirsona, a mogao bi da debituje već ovog vikenda kad "lisice" dočekuju Arsenal. Iskusni vezista došao je na zapad Engleske kao slobodan igrač pošto su u Interu pre nekoliko meseci odlučili da mu ne ponude produžetak saradnje.

Kambijaso je profesionalnu karijeru započeo u Independijenteu, jednu sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je proveu River Plati, a dve u Realu. Najveći trag ostavio je u Interu za koji je igrao od 2004. godine do kraja prošle sezone. Postigao je 41 gol u 315 nastupa za Nerazure. Za reprezentaciju Argentine nastupao je 52 puta, a učestvovao je na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kambijaso potpisao za Lester

Izvor: Mondo, 29.Avg.2014

Bivši igrač Intera potpisao jednogodišnji ugovor sa "lisicama" iz srca Engleske..Foto: Guliver/Getty Images/Claudio Villa.. Esteban Kambijaso nije bio zadovoljan kako su se u Interu oprostili sa njim, ali nije dugo bio bez angažmana. Argentinac će predstojeće sezone igrati za novog-starog člana...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.