Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2021, 21:24

Kaljari doveo Juventusovog štopera, koštaće ga skoro 2.000.000 evra

Danijele Rugani na novoj pozajmici

Vratio se Danijele Rugani u Italiju. Nije se proslavio tokom boravka u Ligi 1, samo dva meča odigrao je u dresu Rena (po jedan u francuskom prvenstvu i Ligi šampiona) i poslednjeg dana zimskog prelazbnog roka obreo se ponovo u Seriji A.

Novi klub 26-godišnjeg štopera je Kaljari, u foto-finiš sposoban ne samo da se umeša, nego i pobedi čak tri konkurenta. Koliko u nedelju uveče Rugani je bio pred potpisom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za Torino, jutros je navodno sve bilo govoto sa Bolonjom, u međuvremenu ga je htela i Parma, ali ga je na kraju dobio trener Euzebio di Frančesko.

Kaljari će skupo platiti pozajmicu do kraja sezone. Na račun Juventusa prebaciće 1.250.000 evra samo da bi imao na raspolaganju bivšeg štopera Empolija, još 500.000 evra u slučaju da izbori opstanak biće u obavezi da prosledi Renu, s obzirom da je prevremeno raskinuta pozajmica koja je trebalo da važi do juna.

Rugani dolazi u ekipu koja je u očajnoj formi. Nije pobedila od 25. novembra kad je u Kupu Italije savladala Parmu, u prvenstvu je tek na 18. mestu i sledi joj borba za očuvanje statusa. Kao čovek koji je učestovao u pet poslednjih Skudeta Juventusa trebalo bi da ojača poslednju liniju ekipe sa Sardinije, matiranu 38 puta u 20 kola.

Rugani je peti novajlija Kaljarija ove zime. Sa pozajmice iz Specije vraćen je Alesandro Dejola, iz Intera angažovan Radža Najngolan, iz Fjorentine Alfred Dankan, a iz Bolonje Arturo Kalabrezi. Svi na zajam.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.