Kaljari blista, da li je De Laurentis našao protivnika po meri? (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaljari blista, da li je De Laurentis našao "protivnika" po meri? (foto)

Još uvek se ne smiruju strasti posle jučerašnje utakmice na "San Paolu".

Napoli je doživeo težak poraz na svom terenu, dželat je ovog puta bio Kaljari koji je zahvaljući golu Kastra u samoj završnici odneo tri boda na Sardiniju. Ovo je ujedno bila treća pobeda Kaljarija zaredom te se tim koji vodi Rolando Maran nalazi u top pet Serije A.

Naredno kolo dočekuju Veronu, ali se u Italiji samo priča o Tomazo Điuliniju. Vlasnik kluba je napravio odlične poslove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tokom leta. Vratio se Rađa Naingolan, tu je i Pelegrini na pozajmici iz Juventusa, zatim dolasci Roga, Simeonea i Ćerija.

Jučerašnju pobedu je između ostalog i "proslavio" ovom slikom sa carinske kontrole, gde pri odlasku iz Napulja nije imao ništa da prijavi sem osvojenih tri boda.

Nothing to declare... except for the 3 points we took in Naples 😂💪❤💙 pic.twitter.com/r8ri6YH7wJ

— Tommaso Giulini (@tommasogiulini) September 26, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.