Kalinić govorio o Jokiću i reprezentaciji

Izvor: B92, 18.Maj.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalinić govorio o Jokiću i reprezentaciji

Potencijalni reprezentativac Srbije Nikola Kalinić je rekao da bi voleo da za nacionalnu selekciju na Mundobasketu zaigra Nikola Jokić.

Košarkaš Fenerbahčea je istakao da bi mogao da pronađe opravdanje za igrača Denvera ukoliko odluči da preskoči i ovu reprezentativnu akciju.

"Ja ga potpuno razumem. Umoran je od duge sezone. On ima svoje razloge za to da li će igrati ili ne. Jokić je mlad i ne mislim da bi iko prema njemu trebalo da bude grub, čak i ako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne bude igrao, on ima tek 24 godine i moći će da igra još desetak godina za reprezentaciju", naveo je Kalinić.

Kako je istakao, voleo bi da se Jokić nađe u reprezentaciji Srbije.

"Svima će biti bolje ukoliko bi se on našao u sastavu. Ukoliko tako ne bude, ja ću to poštovati", rekao je Kalinić.

Krilni košarkaš je uspeo da se oporavi od povrede i zaigra za Fenerbahče u polufinalu F4 Evrolige, ali turska ekipa nije uspela da savlada Anadolu Efes.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.