Kalinić MVP Evrolige za mesec februar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021, 14:35

Kalinić MVP Evrolige za mesec februar

Košarkaš Valensije Nikola Kalinić proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) Evrolige u mesecu februaru, saopšteno je danas na sajtu takmičenja.

Srpski košarkaš tokom februara prosečno je beležio 15,3 poena, 5,7 asistencija i 3,7 skokova, uz 1,3 ukradene lopte, što mu je donelo prosečan indeks korisnosti 21,3.

Valensija je trenutno na skoru od 14 pobeda i 12 poraza i drži deveto mesto na tabeli Evrolige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalinić MVP Evrolige za februar

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2021

Košarkaš Valensije Nikola Kalinić proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) Evrolige u mjesecu februaru, saopšteno je danas na sajtu takmičenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Onuaku MVP meseca februara u ABA ligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2021, 11:50

Košarkaš Zadra Činanu Onuaku proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) meseca februara u regionalnoj ABA ligi, saopšteno je danas na sajtu takmičenja...Onuaku je tokom drugog meseca 2021. godine prosečno beležio 17 poena, 8,5 skokova i 3,5 asistencija što mu je donelo indeks korisnosti 29...Zadar...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.