Kalderon čvrsto drži titulu: Miranda i Dijego Kosta srušili borbeni Elče! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2014, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalderon čvrsto drži titulu: Miranda i Dijego Kosta srušili borbeni Elče! (VIDEO)

Atletiko nije igrao onako kako su navikli njegovi navijači, ali ponovo ima ogromnih šest bodova prednosti u odnosu na Real Madrid. Jorgandžije su na svom terenu savladale borbeni Elče, koji je odolevao sve do 72. minuta, kada je Miranda nakon prekida matirao Manua Ereru. Situaciju za domaće igrače na ovom meču dodatno je zakomplikovao proma...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Primera: Atletiko ne da prvo mesto!

Izvor: Sportal.rs, 18.Apr.2014

Atletiko Madrid ostvario je bitnu pobedu u pohodu na titulu! Jorgandžije su u okviru 34. kola Primere savladale petnaestoplasirani Elče rezultatom 2:0 (0:0) i samo četiri kola pre kraja ima šest bodova više od drugoplasiranog Reala i sedam od Barselone, uz meč više od prvih pratilaca.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.