Kalderon: Bekam i dalje u Realu

Izvor: B92, 20.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalderon: "Bekam i dalje u Realu"



Engleski fudbaler Dejvid Bekam ubzo će produžiti ugovor sa Real Madridom, rekao je danas predsednik kluba Ramon Kalderon.

"U narednih 15 ili 20 dana Bekam će produžiti ugovor jer su trener Fabio Kapelo i klub veoma srećni sa takvim fudbalerom", rekao je Kalderon.

Bekamov važeći ugovor ističe u junu naredne godine i ukoliko ga ne produži do januara, biće slobodan igrač.

Madridski klub se nada da će ga zadržati naredne dve godine, dok 31-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbaler traži povećanje zarade sa 50 na 80 odsto od prodaje njegovog "imidža" i to je mogući "kamen spoticanja".

Real nije osvojio nijedan trofej od kada je Bekam došao iz Mančester junajteda 2003. godine.

Engleski fudbaler čija je komercijalna vrednost možda i mnogo važnija za madridski klub od njegovih igračkih sposobnosti, rekao je

u februaru da je gotovo sigurno da će potpisati novi ugovor.

Bekam od prošlog meseca ne igra za englesku reprezentaciju, a ranije je odlučio da više ne bude kapiten nacionalne selekcije i to kada je Engleska eliminisana sa Svetskog prvenstva u Nemačkoj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.