Kakvu sezonu je imao Miloš Pantović?

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvu sezonu je imao Miloš Pantović?

Mladi Miloš Pantović je igrao u Cvajti ove sezone.

Nekada jedan od mladih nada Bajerna, Miloš Pantović, pred početak ove sezone potpisao je za Bohum gde je trebalo da bude jedan od najboljih igrača imajući u vidu da je stigao iz šampiona.

Ipak, povreda je glavni razlog zašto nije igrao više, odigrao je svega 15 utakmica u sezoni, završio sezonu sa samo jednim golom u Cvajti, ali i 4 asistencije.

Imao je odličan završetak sezone, popravio je formu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i na poslednjih pet utakmica zabeležio je tri asistencije.

Jedini gol postigao je odmah po povratku iz povrede, protiv Dinama iz Drezdena.

Pantović ima 22 godine, ukoliko ne bude imao problema sa povredama, sledeće sezone bi mogao da bude uzdanica Bohuma sa kojim ima ugovor do 2021. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Neće Sergej nigde!

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2019, 20:25

Srpski internacionalac želi ostanak na "Olimpiku"...Sergej Milinković-Savić je iza sebe imao turbulentnu sezonu...Nije uspeo da ponovi partije iz godine pre kada je bio itekako efikasan u dresu "Lacijala", sigurno da su svakodnevne transfer spekulacije oko odlaska veznog igrača imale uticaj na njegove...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.