Kakvo iznenađenje pripremaju Đoković i Ivanišević za region

Izvor: RTS, 07.Maj.2020, 22:41

Kakvo iznenađenje pripremaju Đoković i Ivanišević za region

Nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević otkrio da sa najboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem, radi na pokretanju regionalnih mini-turnira.
Saradnik najboljeg tenisera sveta je otkrio da se razmišlja o organizovanju turnira po regionu.

"Razmišljali smo u seriji mini-turnira - Srbija, Hrvatska, Slovenija i BiH. To bi bio ozbiljan tim igrača. Radi se na tome. Možda će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nešto ovde (u Hrvatskoj), tamo (u Srbiji) će biti sigurno. Videćemo kako će biti sa putovanjima, granicama, izolacijama. Nadam se da će tako nešto profunkcionisati u junu, julu", otkrio je Ivanišević za HRT.
Ova ideja potiče iz toga što će putovanja po svetu biti nemoguća, a na "lokalnom" nivou izvodljiva, pa bi ovakvi turniri pomogli teniserima da održe formu.
Ivanišević je objasnio zbog čega je ova situacija teško pala svim sportistima. 
"Sportistima je najgore - zdrav si, hoćeš da se baviš sportom, a ne možeš... Niko nije bio pripremljen za ovakvu situaciju. Nadam se da ćemo iz ovoga izaći kao pametniji i bolji ljudi, ali je pitanje kad", objasnio je Ivanišević.
On je ocenio da bi tenis, u punom kapacitetu, mogao da se vrati tek sledeće godine.
"Moja najoptimističnija procena je proleće sledeće godine. Čuo sam da se razmišlja o pomeranju Australijan Opena za mart. Tenis kakav smo pamtili nema šanse da bude pre Rolan Garosa ili Vimbldona sledeće godine", rekao je Ivanišević.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković i Ivanišević organizuju turnire u regionu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2020, 02:05

Novak Đoković i Goran Ivanišević planiraju da tokom leta organizuju mini teniske turnire u regionu...Ovu informaciju otkrio je Ivanišević, nekada najbolji hrvatski teniser, a sada trener srpskog asa..."Razmišljali smo o seriji mini-turnira - Srbija, Hrvatska, Slovenija i Bosna i Hercegovina. To...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.