Kakvo bi to polufinale bilo bez španskog predstavnika - Selta preživela! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvo bi to polufinale bilo bez španskog predstavnika - Selta preživela! (VIDEO)

Ekipa iz Viga odolela protiv Genka - 1:1

Selta će braniti čast Španije u polufinalu Liga Evrope. Posle solidnog posla kod kuće ekipa iz Viga je drhtala u Genku. Međutim, uspela je nekako da se provuče do plasmana u narednu rundu. Igrao se 62.minut meča kada je katastrofalno pogrešio vezni red domaćina. Pogrešnim dodavanjem ostavili su prostor Sistu. On je nosio loptu desetak metara i zatim odapeo šut koji je završio  u gornjem levom uglu - 0:1.

Činilo se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tada je posao zavšren. Domaći su ubrazo uzvratili udarac. Spretan i srećan je bio odlični Trosan. Podigli su se domaći navijači. Samo jedan gol je nedostajao belgijskom predstavniku da dođe do prolaska. Nije vredelo.



ČETVRTFINALE LIGE EVROPE - Revanš susreti

Bešiktaš - Lion 2:1 (1:1) - prvi meč 1:2 - produžeci

/Taliska 27 i 58 - Lakazet 34/

Genk - Selta 1:1 - prvi meč 2:3

/Trosan 68 - Sisto 62/

Mančester Junajted - Anderleht 1:1 (1:1) - prvi meč 1:1 - produžeci

/Mihtarijan 10 - Hani 31/

Šalke - Ajaks 2:0 (0:0) - prvi meč 0:2 - produžeci

/Gorecka 53, Burgštaler 56/

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LIGA EVROPE: Selta jedina prošla posle devedeset minuta, Sistov pogodak vredan polufinala (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2017

Fudbaleri Selte i Genka remizrali su u Belgiji rezultatom 1:1 što je nakon pobede iz prvog meča (3:2) bilo dovoljno Špancima za plasman u polufinale.. . Oba pogotka na ovoj utakmici pali su sredinom drugog poluvremena, u kratkim vrmenskim razmacima a prva je do gola stigla ekipa iz Viga i to preko...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.