Kakvi Ikardi i Lukaku, navijači Intera ne moraju da brinu za napadača! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2019, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvi Ikardi i Lukaku, navijači Intera ne moraju da brinu za napadača! (video)

Argentinac se vratio sa odmora i odmah namestio nišanske sprave.

Martinez tek što se vratio sa produženog odmora zbog nastupa na Kopa Amerika, tek je nekoliko sezona sa timom, ali je dokazao da se nalazi u odličnoj formi.

"Neroazuri" su se mučili sa efikasnošću u mečevima Čempions kupa, obično su te mečeve dobijali posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, ali se danas potvrdilo ko će biti glavna uzdanica Kontea napred naredne sezone.

Inter je nastupio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv niželigaša Pro Sesto i očekivano slavio sa visokih 5:1. Lautaro je postigao het-trik dok su se u strelce upisali takođe Vesino i Politano.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.