Kakva ponuda, PETORICA za Lautara! Inter na potezu!

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2020, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva ponuda, PETORICA za Lautara! Inter na potezu!

Pet fudbalera za Lautara Martineza?

"Korijere delo sport" danas piše da je Lautaro Martinez i dalje na meti Barselone koja je spremna da se reši velikog broja fudbalera tokom letnjeg prelaznog roka.

Nestabilna ekonomska situacija zbog koronavirusa će navesti Barselonu na zanimljiv potez, ponudiće Interu petoricu fudbalera u zamenu za Lautara Martineza.

Ko je na spisku za prodaju?

Artur je prvi, slede ga Žan Kler Todibo, Arturo Vidal, Nelson >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Semedo i Karles Alenja.

Inter je na potezu, svi igrači su i više nego interesantni, a napominjemo i da su neroazuri bili zainteresovani za Artura Vidala u prethodnom periodu pre nego što je doveden Kristijan Eriksen.

Naše mišljenje je da bi došlo do preteranog gomilanja fudbalera u Interu, što ne treba da im bude cilj, pa pretpostavljamo da će ova ponuda biti odbijena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.