Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2020, 17:32

Kakva pojačanja za Zvijezdu: Stigli Kosan i Miodrag Božović

Uz njih i Radmilo Ivančević

Lepa vest stiže iz Republike Srpske. Zvijezda 09, klub iz Etno sela Stanišić, biće značajno pojačan u novoj sezoni. Poznati srpski stručnjaci Milorad Kosanović i Radmilo Ivančević, kao i crnogorski trener Miodrag Božović, od danas su članovi savetdodavnog tela kluba iz Semberije.

"Upravni odbor Zvijezde 09 doneo je odluku o formiranju stručnog saveta kluba. Na naše veliko zadovoljstvo eminentni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbalski stručnjaci Milorad Kosanović, Radmilo Ivančević, Miodrag Grof Božović prihvatili su da budu članovi ovog tela. Stručni savet je savetodavno telo sa ciljem da svojim iskustvom i znanjem pomognu predsedniku kluba i trenerima da unaprede organizaciju i stručni rad u klubu. Poseban akcenat će biti na našoj akademiji. Gospodin Milorad Kosanović prihvatio je da bude predsednik stručnog saveta i on će u narednom periodu u njegov rad uključiti jos nekoliko poznatih sportskih radnika", navedeno je u saopštenju kluba iz etno-sela Stanišići.

Miodrag Božović je pre mesec dana otpušten sa klupe ruskog kluba Krila Sovjetov iz Samare, a u karijeri je vodio još brojne klubove u Rusiji, između ostalih i Dinamo i Lokomotivu iz Moskve.Crnogorski strateg bio je i na klupi Crvene zvezde u periodu od 2015. do 2017. godine a u prvoj sezoni je osvojio šampionsku titulu sa rekordne 24 pobede u nizu s crveno-belima.

U svojoj trenerskoj karijeri Milorad Kosanović je dva puta vodio Crvenu zvezdu, bio selektor mlade reprezentacije, selektor Malte, radio u Kini i Sloveniji, kao i u mnogim srpskim timovima. Između ostalih je vodio Vojvodinu, čačanski Borac, Napredak iz Kruševca, Novi Pazar...

Radmilo Ivančević je najveći trag ostavio kao pomoćnik Radomira Antića.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nekad treneri Zvezde i Partizana, a danas u stručnom savetu Zvijezde!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2020

Zanimljiva vest!..Milorad Kosanović, Miodrag Grog Božović i Radmilo Ivančević će od subote voditi brigu o Zvijezdi 09 kao članovi savetodavnog tela kluba iz Semberije...Ovu vest potvrdio je i klub iz etno sela Stanišić u zvaničnom saopštenju:.."Upravni odbor Zvijezde 09 donio je odluku o formiranju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.