Kako zameniti Suareza? Barsa dala zeleno svetlo, Kike Setijen bira između tri nova imena!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako zameniti Suareza? Barsa dala zeleno svetlo, Kike Setijen bira između tri nova imena!

Dvojica dobro poznaju prilike u Barseloni, jedan je potpuno iznenađujuć izbor.

U Barseloni još uvek razmišljaju kako da prebrode gubitak Luisa Suareza koji je najverovatnije završio sezonu.

Nakon imena klasičnih napadača poput Kavanija, Avilje i Stuanija, sada se govori o još tri fudbalera.

Prema pisanju Mundo Deportiva, Setijen će moći da bira između Danija Olma, Pedra i Kšištofa Pjonteka.

Dani Olmo će napustiti Dinamo Zagreb, "modri" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za njega traže najmanje 25 miliona evra, a Španac je ponikao upravo u La Masiji što bi mogla biti olakšavajuća okolnost.

Pedro ima ugovor do juna sa Čelsijem koji nije naročito voljan da ga produži, iskusni fudbaler dobro poznaje prilike u svom matičnom klubu, pa bi period prilagođavanja bio kratak.

Sada se govori i o Kšištofu Pjonteku koji je pao u drugi plan nakon dolaska Zlatana Ibrahimovića, Barsa je navodno spremna da se kocka sa Poljakom jer postoji i varijanta po kojoj bi na Kamp Nou stigao kao pozajmljen igrač.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.