Kako su Surduličani uspeli da promaše ovo? VIDEO

Izvor: B92, 27.Apr.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su Surduličani uspeli da promaše ovo? VIDEO

Derbi juga između Radnika i Dinama privukao je veliku pažnju zbog borbe za opstanak u Superligi, a obeležili su ga neverovatni promašaji domaćina.

Meč koji je podigao dosta prašine u srpskoj fudbalskoj javnosti jer je povučen iz kladioničarske ponude završen je 1:1, a viđena su dva crvena kartona i penal.

Upravo je taj penal u 27. minutu bio centralni trenutak susreta u Surdulici, jer su igrači Radnika u tom napadu promašili skoro nemoguće.

Prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Igor Zlatanović pogodio stativu, lopta se odbila do njegovg saigrača kojem šut sa nekoliko metara brani golman Dimama, lopta se opet odbija do Zlatanovića, ali je i njegov udarac izblokiran na gol-liniji.

Radnik ipak dolazi do prednosti u nadoknadi prvog poluvremena golom Stojanovića, ali već na startu drugog poluvremena Dinamo, koji je od 14. minuta imao igrača manje, poravnava preko Matsukasa.

Tako je četiri kola pre kraja Dinamo ostao na deobi poslednjeg mesta na tabeli sa Zemunom sa po 14 bodova, jedan iza Rada koji je na poziciji koja donosi baraž za opstanak.

Nisu delako ni timovi iz "sigurne" zone, pre svih Bačka koja je na samo četiri boda od Zemunaca i Vranjanaca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.