Kako su Dončić i Bil ratovali na parketu (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su Dončić i Bil "ratovali" na parketu (video)

Slovenački reprezentativac je imao strašan duel sa bekom i liderom Vošington Vizardsa.

Dalas je slavio na startu sezone, bili su bolji od Vošingtona, blistao je Luka Dončić sa 34 postignuta poena.

Tokom susreta, imao je bezbroj duela sa prvom zvezdom Vizardsa Bredlijem Bilom, koji je u finišu susreta zaradio i isključenje, nakon koškanja sa Dončićem.

Dvojac je ušao u raspravu, sudija im je podelio po tehničku grešku, a potom je Bil zbog odmahivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sudiji zaradio još jednu tehničku, samim tim i isključenje.

Čitavu situaciju pogledajte u prilogu.

Nakon susreta, obojica su izjavili da nema "zle krvi" među njima i da jednostavno na terenu nema prijateljstava.

Bil je priznao i da ih je bivši igrač madridskog Reala "isprašio".

"To je bila samo košarka. Mogli ste da vidite da je prvi došao da me potapše kad su me isključili, tako da je razumeo šta je sve to bilo. Nismo se svađali. To je samo bila košarka, pokušavao je da me isfrustrira. Rasturao nas je, pa u tom slučaju morate da uradite nešto", izjavio je bek Vizardsa.

Dončić je dodao da poštuje Bila, a pohvalio je i njegovu odbranu.

"Bilo je sjajno. To je košarka. Nemate prijatelje na terenu. Poštujem ga zbog toga što je uradio. Svi govore da je on fensi igrač. Ne, on je pokazao da je sjajan i u odbrani. To je pokazao tamo, tako da ga zbog toga poštujem", rekao je Luka nakon sjajnog otvaranja sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.