Kako razbesneti rivalske navijače – napucavajte ih loptama tokom zagrevanja VIDEO

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 12:57

Kako razbesneti rivalske navijače – napucavajte ih loptama tokom zagrevanja VIDEO

Vezista Vimbldona Heri Pel razljutio je gostujuće navijače rivalskog MK Donsa pred duel ta dva tima u meču Lige 2, četvrtog ranga engleskog takmičenja.

Pelu je to uspelo, a da nije ni zaigrao u velikoj pobedi svog tima u derbiju (1:0), presedevši čitav meč na klupi tima Džonija Džeksona.

Fudbaler koji se leto vratio na drugu pozajmicu u Vimbldon je snimljen kako je na zagrevanju ispucao nekoliko lopti ka delu tribina gde su sedeli gostujući navijači.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Iz MK Donsa su zbog ovog poteza Pela najavili da planiraju da ulože zvaničnu žalbu, jer je on, kako navode, ispucao više od 10 lopti ka njihovim navijačima dok su se saigrači zagrevali u miru.

Dok gosti osuđuju, pristalice domaćeg tima pozdravljaju potez fudbalera sredine terena koji još uvek nije javno komentarisao zašto je to uradio.

To nisu bili jedini problemi na ovom susretu, pošto je meč kasnio 15 minuta zbog gužve u saobraćaju koja je onemogućila klupski autobus MK Donsa da stigne na vreme.

Prvo to, potom incident sa Pelom i na kraju gol Ronana Kertisa u nadoknadi za pobedu domaćina. Gosti, da mogu da vrate vreme, sigurno ne bi kretali ponovo na ovaj put.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.