Kako radi Zidanov džokerski tandem, Jović opet nije ni 15. igrač! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2021, 23:50

Kako radi Zidanov "džokerski" tandem, Jović opet nije ni 15. igrač! (video)

Rutinska pobeda Madriđana.

Fudbaleri Real Madrida pobedili su na svom terenu ekipu Selte rezultatom 2:0 (1:0) u 17. kolu La Lige.

Danas je blistao tandem Lukas Vaskez-Marko Asensio koji je upisao po gol i asistenciju za važan trijumf posle remija sa Elčeom.

Real je poveo već u šestom minutu posle jedne kontre, Asensio je centrirao sa levog boka, a Lukas Vaskez sa druge stative glavom pogodio za 1:0.

Zidanov tim nije stvorio još mnogo prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do kraja prvog dela igre, ali je Dani Karvahal imao odličan pokušaj sa distance, ali je bio za malo neprecizan.

Sve dileme oko pobednika rešene su u 53. minutu posle velike greške odbrane gostiju i odlične presečene lopte Luke Modrića, koji je brzo proigrao Vaskeza, a ovaj spojio Asensija za 2:0.

Selta više nije imala snage da ozbiljnije ugrozi gol Tiba Kurtoe, a sve je palo u vodu još pre drugog gola kada je Naćo Fernandes oštrim startom povredio Jaga Aspasa, koji je morao da napusti teren.

Važno je istaći da je Zinedin Zidan izvršio svih pet izmena u poslednjih 15 minuta, da je u 90. minutu uveo Marijana Dijaza, pa je to praktično bio još jedan jasan znak za Luku Jovića, koji je opet čitav meč preseo na klupi.

Real je privremeno lider na tabeli sa 36 bodova, jednim više od Atletika, koji ima čak tri meča manje u ovom trenutku.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real lider Primere, Jović ponovo bez minuta

Izvor: N1 televizija, 02.Jan.2021

Fudbaleri Real Madrida u 17. kolu prvenstva Španije na stadionu "Alfredo Di Stefano" pobedili su Seltu iz Viga rezultatom 2:0.

Nastavak na N1 televizija...

Strašni Inter brojao do šest, Lautaro do tri, ali brine povreda Lukakua! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2021, 15:28

Inter sjajno otvorio godinu, ali tu je i povreda koja zabrinjava....Fudbaleri Intera pobedili su na svom "Đuzepe Meaci" ekipu Krotonea rezultatom 6:2 (2:2) u 15. kolu Serije A...Heroj Intera bio je trostruki strelac Lautaro Martinez, dok je jedan postigao Romelu Lukaku koji se u finišu i povredio,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.