Kako protiv PSŽ-a? Igrao bih sa 22 igrača i parkirao dva autobusa, ako može...

Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako protiv PSŽ-a? Igrao bih sa 22 igrača i parkirao dva autobusa, ako može...

Klaudio Ranijeri na šaljiv način najavio derbi Lige 1

Uoči derbija francuskog prvenstva između Pari Sen Žerman i Nanta, trener Kanarinaca Klaudio Ranijeri upitan je kako misli da zaustavi Emerijevu napadačku mašineriju. Harizmatični Italijan odgovorio je na šaljiv način i napravio zanimljivu uvertiru pred subotnji okršaj na Parku prinčeva...

"Kako nameravam da uštopujem Nejmara, Kavani, Mbapea, Alvesa? Prvo, ako bih mogao, igrao bih sa 22 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrača u polju, a onda bih ispred našeg gola parkirao dva autobusa. Šalu na stranu, možda bi trebalo da igramo kao Monpelje, sa petoricom pozadi. Oni su tako izvukli 0:0", kazao je Ranijeri.

MOZZART KVOTE

Pari Sen Žermen - Nant

"Ono što je važno jeste da moji momci budu smireni i odlučni kada bude presudno. Znam da bi moglo das e dogodi da izgubimo ovaj derbi, ali borićemo se da ne dođe do toga".

Na pitanje da li navija za PSŽ u Ligi šampiona, Ranijeri je dodao:

"Uvek navijam da neki Italijanski klub osvoji trofej. Ali ako ne uspeju Juve, Roma ili Napoli, moj sledeći izbor je Pari Sen Žermen", završio je nekadašnji menadžer Lestera. 

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.