Izvor: Piplmetar.rs, 15.Dec.2023, 18:31

Kako mislite evroligaško veče bez šoua Đanmarka Poceka?!

Košarkaši Asvela doživeli su novi evroligaški poraz, ovog puta od Panatinaikosa pred svojim navijačima.
Jeste Đanmarko Poceko uneo neku novu energiju u Asvel, ali trebaće još vremena da promeni mentalitet ekipe koji nije pobednički. Doduše, ovog četvrtka su spram sebe imali tim koji pretenduje za najviši plasman, dostojno su se borili, no posustali su u završnici.
Ponovo je Italijan imao svoj mini-šou nakon utakmice, očigledno iznerviran pojedinim sudijskim odlukama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Upitan od oficijalnog reportera da prokomentariše meč, Đanmarko Poceko je odbio da to učini uz konstataciju da nema šta da se priča.
„O čemu da pričamo? Nemamo o čemu da razgovaramo„, kazao je Poceko i napustio fleš zonu.
Moguće je da mu tim povodom preti kazna jer su treneri dužni da ostave svoj komentar nakon svakog duela. Mada, i ovo je bila neka vrsta komentara…

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.