Kako je novi igrač Partizana oduševio Kobija Brajanta (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2016, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je novi igrač Partizana oduševio Kobija Brajanta (VIDEO)

Pre tri godine, tokom letnje pauze u sezoni, Robinson je odlično odigrao u Dru ligi u društvu Markusa Vilijamsa, Džordana Hamiltona, Tadža Gibsona i Hasana Adamsa, a sve je pratio Brajant

Američki košarkaš Frenk Robinson potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa beogradskim Partizanom. Za širu navijačku populaciju crno-belih ovaj igrač nije preterano poznat, ali radi se o košarkašu kojeg je svojevremeno upravo Aleksandar Džikić tada trener Olimpije pre >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << osam godine doveo u Evropu.

Robinson ima 32 godine, a završio je univerzitet Kal Stejt Fulerton.

Igrao je po raznim evropskim ligama, Finskoj, Nemačkoj, Ukrajini, Poljskoj, Grčkoj, Gruziji i Izraelu, ali po sopstveno priznanju najlepši trenutak u karijeri doživeo je kada ga je pohvalio legendarni Kobi Brajant.

Pre tri godine, tokom letnje pauze u sezoni, Robinson je odlično odigrao u Dru ligi u društvu Markusa Vilijamsa, Džordana Hamiltona, Tadža Gibsona i Hasana Adamsa, a sve je pratio Brajant.

KAO NA TRACI: ROBINSON NOVO POJAČANJE PARTIZANA! (VIDEO)

Inače, Dru liga tradicionalno okuplja talentovane kalifornijske igrače raznih profiča - od onih sa NBA ugovorima do majstora uličnih terena.

Tokom jedne utakmice, Brajant je oduševljeno više puta pozdravljao poteze Robinsona, kome je to veoma imponovalo.

"Posle dve vezane trojke na startu, sve mi je bilo lakše, utakmica je nosila i mene i saigrače. Poslednja deonica je bila luda, devet poslednjih poena sam postigao za pobedu, i to pred očima Kobija Brajanta. Kada sam pogledao preko ramena na kraju, video sam da mi šalje signale oduševljenja partijom", rekao je tada Robinson.

Prošle sezone američki košarkaš proveo je i Izraelu i Turskoj.



(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.